Lån utan inkomst

Lån för dig med taxerad inkomst under 100 000 samt tillfälligt utan arbete

Ifall du har en taxerad inkomst under 100 000 betraktas du som låginkomsttagare av de flesta banker och låneinstitut. Ifall du har ett arbete men precis fått ett arbete borde du gå efter den kategorin som är nämnd ovan då de flesta banker kan hjälpa dig med banklån ifall du har en tillfällig anställning eller precis fått ett arbete.

Låna 30 000 kr utan inkomst

Saknar du inkomst, men behöver låna 30000 kr så finns ganska många alternativ. Ifall du behöver ett lån på upp till 30 000 kronor. Då du är klassad som en låginkomsttagare kan du försöka med en bank men oftast blir man nekad för ett lån ifall man helt saknar inkomst. Dock finns det låneinstitut som kan hjälpa dig med lån upp till 30 000. Dock är dessa att betrakta som en låneform med hög ränta men det är bättre än att avstå från andra delar i sin vardag så som bil och denna typ av lån kan stimulera din ekonomi för en tid framåt. Tänk dock på att inte ta ett lån bara för att stimulera inköp av statusprylar så som telefoner, datorer, tv apparater eller liknande.

Låna 5 000 kr utan inkomst

Ifall du bara behöver ett lån upp till 5 000 kronor kan du låna ifrån företag som tillhandahåller snabblån i form av smslån och internetlån. Dessa lån kan betraktas som samma typ av lån som du lånar av din bästa kompis dock med det faktum att du betalar en fast avgift för lånet med återbetalningskrav på upp till 60 dagar. Du vet direkt vad kostnaden blir för lånet då detta lån har en fast ränta och inte en rörlig som de flesta banklån har. Det finns många sätt att få snabblån och du borde kolla runt lite innan du ansöker. De flesta snabblån går att få utan att ha en fast inkomst. Ifall du har betalningsanmärkningar så kan du i vissa fall fortfarande få lån hos dessa aktörer och det påverkar inte avgifterna du betalar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.